دستگاه جوجه کشی و ماشین جوجه کشی

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

رعایت نکات مهم برای تنظیم تخم های نطفه دار

22 تیر 1398 توسط ati alipour

درصورتی که از گذشته هیچ مرغ و خروسی نداشتید به‌این ترتیب برای تهیه و تنظیم تخم های نطفه دار می بایست به بقیه رشد دهنده ها مراجعه کنید، ولی در حالتی که خودتان مالک مرغ و خروس می باشید بایستی تعداد خروس به مرغ ها را رعایت کنید تا تخم هایی با کیفیت و با درصد هچ بالا ایجاد کنند، معمولا به ازایی هر 7 مرغ یک خروس در حیث می گیرند .
البته
برای خرید تخم های نطفه دار بایستی نکات مهمی را مد حیث قرار دهید که در ادامه قصد معرفی اصلی ترین آن‌ها را داریم : الف – به طبع به محل رشد مرغ و خروس ها بروید تا از وجود خروس در محل رشد مطمئن شوید چون ساخت تخم های نطفه دار تنها به وجود خروس ها بستگی خواهد داشت .
به همین عامل می باشد که بارها تاکید نموده ایم از خرید تخم های نطفه دار به چهره اینترنتی و یا این که این که غیر حضوری دوری فرمائید زیرا بعضی از فروشندگان متقلب مبادرت به فروش تخمهای فارغ از نطفه می کنند و هنگامی خریدار از فروشنده شاکی می شود در جواب می گویند که تخم ها دیر به دست شما رسیده و نطفه های درون تخم از فی مابین رفته اند و این تقصیر باربری می باشد که تخم ها را دیر به دست شما رسانده است!!! ب – بازه حفظ تخم ها زیاد حیاتی است، هرچه تخم ها مدت طولانی تری حفظ شوند احتمال جوجه شدن آنان کمتر خواهد شد، براین شالوده زمانی که برای خرید تخم های نطفه دار به رویش دهنده مراجعه می نمائید مسلما تعداد تخم های خریداری شده را با تعداد مرغ های جانور مقایسه کنید، چون در صورتیکه تعداد تخم ها خیلی بخش اعظم از تعداد مرغ های جان دار در مزرعه باشند این به این معناست که او تخم ها را از یکسری روز پیش نگه داشته و تخم ها تازه نخواهند بود، پس بی کیفیت هستند .
 ج – از خرید تخم های ترک خورده و یا این که شکسته، تخم ای دایره ای شکل، دو زرده، تخم های خیلی کوچک و یا این که خیلی بزرگ، تخم های کثیف و آلوده و کثیف به خون، کثیف به فضولات و هر تخم مشکوک دیگری بپرهیزید . پوسته تخم مرغ باید تماما محکم باشد، از خرید تخم هایی با پوسته قابل انعطاف بپرهیزید زیرا تبدیل به جوجه نخواهند شد . ماشین جوجه کشی
درخصوص – در حالتی که یه خرده در جدید بودن تخم ها تردید دارید می توانید با قرار دادن یک خصوصی تخم درون ظرف آب آنها را آزمایش نمایید، تخم هایی که نو باشند بر روی آب باقی خواهند ماند زیرا چگالی کمتری دارا میباشند و تخم های کهنه هم به زیر آب خواهند رفت . از فروشنده بخواهید تا این تست را بر روی یک سری تا از تخم ها انجام دهد، در حالتی که فروشنده به هر نحوی از این عمل راز باز زد بدانید که فروشنده قصد فروش تخم های بی کیفیت را داراست .
ه – هنگام خرید تخم های نطفه دار به شرایط مرغ ها و خروس ها نیز نگاه نمائید در صورتیکه آنها به طور کامل تندرست و سرحال بودند و از جثه بزرگی نیز برخوردار بودند پس به احتمال دوچندان پرورش دهنده خیلی به تغذیه و سالم آنان توجه دارد، بدین ترتیب کیفیت تخم ها هم بالا خواهد بود البته در صورتیکه مرغ ها و خروس ها دارنده لبریز های ژولیده، آلوده و کثیف بودند و جثه کوچکی هم داشتند به احتمال مضاعف از لحاظ تغذیه و رسیدگی رشد دهنده در وضعیت خیر قرار ندارند .

 

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

مروری بر بیماری کوریزا در طیور

19 تیر 1398 توسط ati alipour

این بیماری ، نوعی بیماری حاد باکتریایی است . ادله ایجاد این بیماری در مرغها باکتری Haemophilus Paraglinarum می‌باشد . وسیع ترین ضرر و زیان و ضرر و زیان اقتصادی این بیماری ، کاهش اندازه پرورش پرندگان مبتلا به این بیماری هست که در پرندگانی که رویش بالا در آنها مدنظر میباشد ساخت خلل می نماید . کاهش روستا تا چهل درصدی ایجاد تخم مرغ در مرغهای لایرز از دیگر زیانهای چشمگیر این بیماری می باشد .
طرز
انتقال : پرندگانی که بصورت مزمن به این بیماری در گیر می گردند و یا پرنده ها سالمی که ناقل برهان تولید کننده این بیماری می باشند ، از کارداران اصلی سرایت این بیماری بوسیله هوا به سایر پرنده ها است .
نماد
ها : نکته ) دوره نمو این بیماری کوتاه بوده و در حدود 24 تا 48 ساعت می باشد .
*ترشح موکوس ، سروز و چرک از بینی .
*ادم در بعضی از نواحی صورت .
*تورم تاج پرندگان .
*اسهال .
*کاهش قریه تا چهل درصدی در اندازه ایجاد تخم مرغ .
*وجود پرنده ها بیمار فراوان و در عین حال ، اندازه مرگ و میر کم پرندگان .
ضایعات
واضح این بیماری : *تورم برخی از نواحی صورت .
*ایجاد تورم در تاج پرنده .
*اسهال .

ماشین جوجه کشی

*عملکرد غیر مناسب کیسه های هوایی در عمده مواقع . 

*در بعضا مواقع نیز در سینوسهای بینی و راه و روش های تنفسی پرنده ترشحات چرکی چشم میگردد .
طریق
تشخیص این بیماری : *تشخیص از روش علامت های نخستین ایی که در بالا به آنها اشاره شد .
*جدا سازی ( Isolation ) و شناسایی برهان بیماری .
*استفاده از آزمایشات سرولوژیک مثل : Tube Agglutination و Hi .
روشهای
درمانی : *از داروهایی هست که میتوان در موضوع این بیماری از آن به کارگیری کرد .
*پیشگیری
و کنترل این بیماری : *برقراری یک محفظه رشد مطلوب ، با امنیت زیستی ( Bio Security ) کامل .
ایمن سازی پرندگان گذشته از ابتلا به این بیماری .

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

مقالات طیور و مرغداری نحوه بالا بردن سیستم ایمنی طیور با تغذیه مناسب

09 تیر 1398 توسط ati alipour

در اکنون حاضر، انگیزه از پرورش طیور تجارتی، رسیدن به بالاترین وزن نهایی و حداکثر ساخت تخم مرغ به ازای هر واحد مصرف غذا می باشد . بهر اکنون در میان صفات تولیدی و پاسخهای سیستم ایمنی و صفات مربوط به مقاومت به بیماریها همبستگی منفی وجود دارااست . به تیتر نمونه این هم بستگی منفی بین ساخت و ایمنی منجر می شود که در در سویه های پرتولید عملکرد و تکامل سیستم ایمنی ضعیف خیس باشد .

احتمال دارد یکی از دست اندرکاران تولید کننده اتحاد منفی در میان صفات تولیدی و پاسخهای ایمنی در طیور، تامین تمامی احتیاجات فیزیولوژیکی از طریق مصرف اقلام خوراکی محدودی نظیر مواد مغذی و اندازه دسترسی آنها، باشد . ونوتیپهایی با وزن آخری حداکثر نسبت به سویه هایی با وزن آخرین پایین تر، پاسخهای ایمنی ضعیف تری را در برابر آلودگی های ناشی از ای کولای و تیتراسیون آنتی بادی سلولهای ایمنی از خود نشان می دهند . به این ترتیب امروزه درآمیخته های حاصل از سویه های تجارتی احتمال بروز هر مدل نقص‌ در پاسخهای ایمنی بیش از هر وقتی احساس می شود . علاوه بر تعیین ونتیکی، برخی از عامل ها غیر ونتیکی مثل غلظت مواد مغذی جیره، توانمند هست که تظاهر ونهای مسئول پاسخهای ایمنی را از طریق تولید تعییر در اندازه بلوغ سیستم ایمنی و همچنین اندازه آنتی بادی تولید شده در برابر عفونتها تعییر دهد .

سیستم
ایمنی طیور تغذیه سیستم
ایمنی طیور تغذیه
مکانیزمهای
دفاعی در جوجه های گوشتی: محفظه تالار در حالت رشد متراکم جوجه ها، همواره مشتمل بر طیف وسیعی از میکروارگانیزمهایی می باشد که بطور دائمی با سیستم ایمنی در حال رقابت می‌باشند . بطور کلی دست اندرکاران بیماریزای مهاجم از طریق آنتی بادیهای مترشحه از نوتروفیلها و یا این که حاصل از میکروبهای غیرفعال و ضعیف شده(واکسنها) سرکوب شده و نهایتا این لاشه سلولی این مهاجمین از طریق کار بیگانه خواری حذف می شوند . این مکانیزم دفاعی برای کنترل پاوتوونهای بیرون سلولی مثل باکتریها و همینطور در برابر عوامل بیماریزای درون سلولی نظیر ویروسها بازدهی کاملا موثری را از خویش نشان داده می‌باشد . برای رویارویی بر مقابل دست اندرکاران بیماریزای درون سلولی همانند ویروسها، مکانیزم ایمنی بواسطه سلول(cmi) نقش با اهمیت را بر عهده داراست . در این مکانیزم با دقت به این‌که قابلیت و امکان از دربین بردن کارداران پاتوژن از نحوه ترشح آنتی بادی وجود ندارد فلذا به امداد تزریق سیتوتوکسین لنفوسیتهای جور تی به باطن سلول آلوده، نتیجتا تخریب سلول و از میان رفتن ویروسها امکان پذیر می گردد . سیستم ایمنی در برابر ورود عوامل بیماریزا، ترکیبات متنوعی را نظیر پروتینهای فاز حاد، آنزیمهای پروتئولیتیک و هیدرولیتیک، رادیکالهای اکسیژن و مشتقات نیتروژن را برای از فی مابین بردن پاتوژنهای مهاجم یا سلولهای آلوده و کثیف ساخت می نماید .
نقش
تغذیه در تعییر پاسخها سیستم ایمنی: جیره نویسی در طیور عمدتا بر مبنا شاخصهای تولیدی نظیر رشد، ساخت تخم و بازده مصرف خوراک انجام می شود فلذا غالبا از توجه به معیارهای ضروری برای پاسخهای سیستم ایمنی دیده پوشی می شود چرا که مواد مغذی همچنین بر روی تکامل سیستم ایمنی و حجم آنتی بادی تولیدی تاثیر گذار می باشد . در طول فاز وخیم سیستم ایمنی، بیشترین احتیاجات تغذیه ای متوجه سنتز و آزاد شدن پروتئین فاز وخیم (aps) از کبد می گردد . برای تامین سعی مطلوب لکوسیتها احتیاجات انروی و اسید آمینه در این مرحله بیش از احتیاجات غذایی معمول می باشد . اثر متقابل در بین مواد مغذی متنوع و عدم توازن نسبتها و سمیت این مواد مغذی باعث به خلل در فیزیولوژی ارگانیک جوجه و متعاقبا مشکل در همت سیستم ایمنی می گردد .
انروی:
تفاوتها موجود در غلظت انروی جیره غذایی طیور، اندازه پاسخهای سیستم ایمنی را تعییر می دهد که این تعییراحتمالا از طریق تعییر در مصرف مواد مغذی موجب تاثیر بر سیستم ایمنی می گردد . انروی مصرفی موجب تهیه و تنظیم عمل سلولهای ایمنی ، کار هورمونهای خاص مانند تیروکسین، کوتیکواستروئیدها، هورمون رشد، گلوگاگون، کاتکولامیدها می گردد و نتیجتا تعییر در فعالیت این عامل ها بر سیستم ایمنی تاثیر گذار می باشد . همچنین تفاوت در سطوح و ساختار و دسته اسیدهای چرب جیره از نحوه تعییر در ساختار غشاء سلولی و تغییر در سنتز پروستاگلندین بر روی کارایی سیستم ایمنی موثر می باشد . با ارتقاء مرحله چربی جیره از ۳درصد به ۹ درصد مقدار تلفات ناشی از آلودگی ای کولای و مایکروباکتریوم توبرکلوزیس کاهش می یابد . هنگام اضافه کردن ۶ درصد پیه به جیره طیور، تیتر آنتی بادی بر درمقابل آنتی ون گلبولهای قرمز رنگ گوسفندی بطور قابل توجهی افزایش می یابد . گنجاندن سطوح بالایی از اسیدهای چرب غیر اشباع در جیره از شیوه تحریک کار ماکروفاوها سبب ساز بهبود تلاش سیستم ایمنی می گردد .
پروتئین:
رویش غدد بورس و تیموس تسبت به بقیه اندامهای تن طیور سریعتر انجام می شود و به این ترتیب این نکته خیلی حساس هست که در اوایل پرورش سطح های قابل قبولی از پروتئین زمینه نیاز در اختیار طیور قرار گیرد . گمبود پروتئین در این تراز موجب رویش و بسط نا مناسب اندامهای لنفوئیدی می شود . چند مقاله تحقیقاتی سفارش کردند که برای حصول به تلاش مناسب سیستم ایمنی ،در این سطح باید میزان اسید آمینه های جیره بیش از حد معمول توصیه شده برای رویش باشد . بهر درحال حاضر تاثیر سطوح پروتئین بر تخفیف علامتها بیماری بستگی به استدلال و میکروارگانیزم بیماریزا داراست . هنگام ارتقاء تراز پروئتین جیره از ۱۸ یا ۲۰ درصد به ۲۳ درصد مقدار ابتلا به آلودگی ای کولای به طور معنی دار کاهش می یابد . همینطور با کاهش مرحله پروتئین جیره جوجه های دچار به کوکسیدیوز، اندازه تلفات از ۳۲ درصد به ۸ درصد در مقایسه با تیمار شاهد کاهش می یابد . سطح های بالای پروتئین جیره کار تریپسین دستگاه گوارش طیور را ارتقاء می دهد . ارتقاء مرحله ترشح تریپسین دستگاه گوارش متعاقبا موجب آزاد شدن پر سرعت گوکسیدیاها از اووسیت شده و منجر تشدید علامت ها بیماری می گردد .
سطح مناسب میتونین جیره سبب ارتقاء رویش شده و برای ساخت حداکثر پاسخ ایمنی واجب هست . متیونین همچنین برای ارتقاء سعی سلولهای تی ساخت شده از تیموس موضوع نیاز می باشد . فقدان میتونین سبب ساز کاهش عمل لنفوسیتها و بررسی غده بورس و همچنین ارتقا حساسیت به بیماریهای نیوکاسل و کوکسیدیوز می شود . اضافه کردن سیستئین سبب ساز تحریک ایمنی هورمونی و سلولی می گردد . فقدان اسید های آمینه شاخداری (۵۰-۱۶%) مثل ایزولوسین، لوسین و والین در جیره جوجه های گوشتی منجر کاهش عنوان آنتی بادی بر برعلیه آنتی ون گلبولهای قرمز رنگ گوسفندی می شود . با دقت که در ساختمان ایمنوگلوبولینها مقادیر بالایی از والین و ترئونین بکار رفته می‌باشد فلذا نبود هر کدام از این اسید های آمینه پاسخهای ایمنی در جوجه های گوشتی را کاهش می دهد . در جیره های حاوی نسبت بالای لوسین/ والین+ ایزولوسین، به علت ساخت اثرات آنتاگونیست بین ساختارهای این سه اسید آمینه سعی سیستم ایمنی کاهش می یابد . سطح های بیش از حد لوسین در جیره غذایی از جذب والین و ایزولوسین ممانعت می کند . افزایش غلظت اسید آمینه لیزین جیره سبب ساز بهبود هماگلوتیناسیون و تیترآگلوتینین و همچنین افزایش ایمینوگلوبینهای جی و ام می شود . اسی آمینه آرونین سوبسترای مسیر سنتز اکسید نیتریک می باشد . این ترکیب یک مال سمی می باشد که در فعالیت فاگوسیتیک ماکروفاوها نقش کمکی داشته و سبب از بین رفتن باکتریها و دست اندرکاران بیماریزای باطن سلولی می شود .
ویتامینها:
ویتامینها به عنوان کوفاکتور مورد نیاز برای فعالیتهای متابولیکی مربوط به پاسخهای ایمنی می باشد و به این ترتیب فقدان ویتامینها موجب اختلال در کار سیستم ایمنی می شود . بطور کلی افزایش مقادیر ویتامینها جیره غذایی طیور اندازه سعی سیستم ایمنی را بهبود می بخشد .
رتینول:
ویتامین رتینول نقش اکثر ای در محافظت اندامهای لنفوئیدی و همچنین بافتهای اپتلیال داراست و موجب افزایش ایمنی هورمونی و سلولی در طیور می گردد . و یتامین a با مهیا کردن محیطی تندرست به محافظت از غشاهای موکوسی و منافذ طبیعی در برابر تهاجم پاتوژنها یاری می کند . ویتامین a سبب تمایز و توسعه لنفوسیتهای مدل b می شود . افزایش غلظت ویتامین a در جیره سبب ساز تغییر تحول در تظاهر گیرنده های اسید رتیونیک موجود در لنفوسیتهای طیور می گردد . با ارتقاء سطح ویتامین a میزان عامل ها سرکوب کننده ایمنی( هیدروکورتیزونها) کاهش می یابد . علاوه بر این نبود ویتامین a موجب کراتینه شدن سلولهای بازال( مبنا ای) غده بورس و نقص‌ در سعی لنفوسیتهای تی می شود . به این ترتیب کمبود ویتامین a از شیوه کاهش ساخت سلولهای لنفوسیت جور bوt و مشکل در فاگوسیتوز و کاهش مقاومت به عفونتها سبب به عکلکرد تحت سیستم ایمنی می شود . در جیره های با فقدان ویتامین a افزایش احتمال شیوع و توسعه و گسترش بیماریهای مرتبط با ویروس نیوکاسل گزارش شده هست . احتیاجات ویتامین a در جهت به حداکثر رساندن فعالیت سیستم ایمنی و به تیتر مثال ارتقا وزن اندامهای لنفوئیدی خیلی بیشتر از احتیاجات همین ویتامین برای حصول به حداکثر وزن آخری می باشد . افزایش میزان ویتامین a از ۱۲۸۵۰ واحد فی مابین المللی به میزان ۴۲۸۵۰ یا ۷۴۰۴۵۱ واحد در میان المللی سبب ساز به کاهش تلفات ناشی از ای کولای و crd در جوجه ها شده و همچنین پاک سازی عوامل بیماریزا در خون را بطور قابل اعتنا ارتقاء می دهد . بهر حالا دستیابی به اثرات اثرگذار سطوح بالای ویتامین a متعلق به غلظت بقیه ویتامینهای محلول در چربی جیره غذایی می باشد . سطح ها بیش از اندازه ویتامین a در جذب ویتامینهای dو e تداخل ایجاد می کند . در طی شیوع بیماری کوکسیدیوز ارتقاء ۶۰ واحد ویتامین a به ازای هر جوجه در روز، اندازه تلفات را از صد در صد به صفر درصد تقلیل داده می باشد . بهر حالا در جیره های کاربردی جوجه های گوشتی و مرغان مامان جوان به ترتیب بایستی مقادیر ۴۰۰۰ تا ۲۰۰۰ iu/kg گنجانده شود . برای به دست‌کم رساندن آسیبهای ناشی از استرس و همینطور ممانعت از کاهش همت ایمنی، سطح ویتامین a 10 برابر اندازه معمول بایستی ارتقاء یابد . ادغام ویتامین a(14000iu/kg) و روی(۶۵mg/kg) سبب ساز ارتقاء رشد و ایمنی سلولی و همورمونی در جوجه ها می شود .
کوله
کلسیفرول: گیرنده های ویتامین ۱و ۲ دی هیدروکسی d3 در مونوسیتهای پریفرال شناسایی شده است . ویتامین d3 برای تمایز مونوسیتهای اولیه و مونوسیتها به ماکروفاوها و عمل مطلوب فاگوسیتوز و عمل سیتوتوکسیک سلولهای ماکروفاو حتمی می باشد . در جیره های که فاقد مکملهای ویتامین d3 می باشد به مقدار قابل ملاحضه ای عملکرد سیستم ایمنی کاهش می یابد .
توکوفرول
و سلنیوم: با پیدایش عفونت و یا تزریق واکسن به ویوه در حالت استرس که آسیبهای ناشی از پراکسیدازها و سوپراکسیدها را به یار دارد، عمل سیستم ایمنی تحریک می شود . در چنین مواقعی ویتامین e و سلنیوم جیره سبب ساز بهبود تلاش سیستم ایمنی می شود . ویتامین e ضمن امداد به ایجاد یکپارچگی بخشهای لیپوپروتئینی غشا سلولی سبب ساز کاهش تعییرات اکسیداتیو و توسعه پاسخهای ایمنی سلولی می شود . ویتامین e همچنین از طرز بهبود تکثیر و افزایش لنفوسیتهای t باعث افزایش ایمنی هورمونی می گردد . سلنیوم جانور در گلوتاتیون پراکسیداز به هم پا ویتامین e به تیتر یک سیستم آنتی اکسیدانی سبب ساز کاهش غلظت رادیکالهای آزاد در سلول می شود . ویتامین e و سلنیوم نقش مهمی را در تولید لنفوسیتهای بلاستوسیتها برعهده دارند . نبود این مواد مغذی سبب کاهش کار فاگوسیتوزی ماکروفاوها می شود .
علی رغم سفارش های nrc برای تامین اندازه ۲۰mg/kg ویتامین e جیره، مقادیر ۳۰۰mg/kg ویتامین e منجر افزایش کارایی سیستم ایمنی و کاهش مرگ و میر ناشی از ابتلا به آلودگی های ای کولای و بیماریهای نیوکاسل و بیماری بورس عفونی و کوکسیدیوز می شود . اضافه کردن مکملهای ویتامین e به میزان۲۵۰mg/kg باعث به پرهیز از افت ساخت تخم در مرغان مامان زیر شرایط استرس گرمایی می شود . نفش موءثر سطوح بالای ویتامین e( بالاتر از ۳۰۰mg/kg) در افزایش رشد لنفوسیتهای t به ثابت رسیده میباشد . در سطح های بالای ویتامین e مقدار غلظت پروستاگلندینهای اندامهای لنفوئیدی کاهش یافته و موجب توقف پاسخهای ایمنی سلولی گردیده و متعاقبا میزات ساخت آنتی بادی را بهبود بخشیده می باشد . در جیره های حاوی مکمل ویتامین e ( 200 mg در برابر ۸۰mg) یا این که مخلوط ۳۰۰ mg ویتامین e و ۱mg/kg سلنیوم ارتقا یافته می‌باشد . افزودن ویتامین e به مقدار ۳۰/۰ درصد جیره مرغان مادر یا تزریق ۳-۵/۲ mg/egg به تخمهای بارور سبب به ارتقاء پاسخهای ایمنی جوجه می شود . مشابها ترکیب ویتامین e در واکسن روغنی نیوکاسل و بورس عفونی باعث کنترل سریعتر و همچنین عنوان آنتی بادی فراتر نسبت به جیره های شاهد شده است .
اسید
اسکوربیک: سنتز ویتامین c در جوجه های یکروزه و طیور بالغ پایین استرس به مقدار مناسب انجام نمی پذیرد . ویتامین c منجر ارتقاء پاسخهای هورمونی و سلولی و همینطور افزایش مقاومت طیوران نسبت به آلودگیهای ناشی از ای کولای و مایکروباکتریوم آویوم، نیوکاسل و بیماریهای عفونی بورس و مارک می گردد . ویتامین c در ایفا نقش آنتی اکسیدانی خود سبب ساز استحکام غشاهای لکوسیتها می شود و همینطور وجود مقادیر مناسب این ویتامین باعث ارتقا عمل فاگوسیتوزی نوتروفیلها می گردد . در وضعیت استرس گرمایی این ویتامین از نحوه تاثیر بر روی کاهش سنتز گلوکوکورتیکوئیدها سبب ساز تخفیف اثرات استرس می گردد . با اضافه کردن یک درصد از ویتماین c کاهش همت سیستم ایمنی ناشی از کوتیکواسترون و استرس گرمایی تقلیل می یابد . تفاوت در اثرات مفید ناشی از اضافه کردن ویتامین c در جیره را می توانایی به ناپایداری این ویتامین در برخی از حالت محافظت آن مربوط دانست .
ویتامینهای
ب کمپلکس: ویتامینهای گروه ب بعنوان کوفاکتور آنزیمی نقش مهمی را مسیرهای متابولیکی بر عهده دارا هستند . از میان ویتامینهای تیم ب، نقش ویتامین b6 در سیستم ایمنی به طور گسترده مطالعه شده می باشد . ویتانین b6 در بسط و محافظت بافتهای لنفوئیدی موءثر می باشد .
کمبود این ویتامین (۹۵/۰-۴۸/۱ mg/kg) پاسخ آنتی بادی را نسبت به آنتی ون گلبولهای قرمز گوسفندی و ایجاد ایمنوگلوبینهای igg وigm کاهش می دهد . در موقعیت استرس گرمایی، اضافه کردن ویتامی b2 و b6 و أb12 اثرات مثبتی را بر کارایی سیستم ایمنی جوجه های گوشتی داراست .
عناصر
معدنی: عناصرمعدنی نقش مهمی را در عملکرد سیستم ایمنی از نحوه تاثیر بر روی تهیه فشار اسمزی و به عنوان کوفاکتور و کاتالیزوز آنزیمی برعهده داراست و همچنین از نحوه بهبود همت هورمونی اعمال سیستم ایمنی را تهیه می نماید . غلظت سدیم، کلر، روی، سلنیوم، منگنر، مس ، آهن و کبالت جیره پاسخهای ایمنی را تحت تاثیر قرار می دهد . بطور کلی فرمهای معدنی این عناصر کمتر از فرمهای آلی جذب می شوند فلذا وقتی که عنصرها معدنی در جیره به فرم کلیت باشد پاسخهای ایمنی عمده میباشد .
سدیم
و کلرید: سدیم و کلر به هم پا پتاسیم نقش اصلی را در ثبات توازن اسمزی مایعات باطن و خارج سلولی بر عهده دارااست . فقدان نمک جیره سبب ساز کاهش همت سیستم ایمنی می شود . بطوریکه در سطوح ۱۴/۰ درصد سدیم و یا ۲۱/۰ کلر تیتر آنتی بادی ارتقا می یابد . در جیره های دربردارنده مقادیر کمتر از ۱۴/۰ سدیم و ۱۷/۰ کلر پاسخهای هومورال کاهش می یابد . افزودن مقادیر مطلوب نمک عنوان آنتی بادی را بهبود می بخشد . راهکار اضافه کردن کلر به تیتر یک تعییر دهنده ایمنی زیر موقعیت استرس گرمایی در موقعیت کنترل شده قابل سفارش می باشد .
روی:
نقش روی در ایمنی از طرز ارتقا تیموسیتها و تعداد سلولهای لنفوسیت تی و عمل سلولهای دفاعی و توتروفیلها و همچنین ساخت ماکروفاوها و آنتی بادی و ایجاد اینترفرون و کاهش نفوذپذیری سلول در پیش‌روی ویروس می باشد .روی همینطور برای بهبود تلاش تیمومیلین و تکثیر لنفوسیتها و ساخت متا آنزیمهایی مثل dna و rna پلی مرازها موضوع نیاز می باشد . فقدان روی جیره علاوه بر کاهش تولید اینترلوکین –۲ باعث حفاظت از یکپارچگی اندامهای لنفوئیدی و همت سلولهای تی می گردد . فقدان روی در جیره مرغان مادر، عنوان آنتی بادی نسبت به آنتی ون گلبولهای قرمز رنگ گوسفندی را در نسل بعدی حاصل کاهش می دهد . برعکس پس از افزودن روی به جیره پاسخ به آنتی بادی در نسل آن گاه افزایش می دهد . یکسری مطالعه محدود نشان اعطا کرد که با اضافه کردن مقادیر فراتر روی(۲۲۰mg/kg) در جیره های مرغ مامان هیچ تاثیر مفهوم داری بر روی کارایی ایمنی سلولی و هورمونی وجود ندارد . تفاوت در گزارشات اینچنینی ممکن است در نتیجه تفاوت در غلظت های به عمل رفته روی و یا اثر متقابل بین سایر مواد مغذی جان دار در جیره های پایه زمینه به کار گیری در آزمایشات تغذیه ای باشد . در جیره مرغ مامان افزودن روی به فرم کلیت شده با میتیونین باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی و ارتقاء عنوان آنتی بادی و ایمنی در نسل بعد از آن و مقاومت بر در مقابل سالمونلا انترویتیدس و ای کولای خواهد شوید .
منگنز:
منگنز نقش مهمی در بسط و ترمیم و حفاظت از بافتهای اپیتیلیال دارااست . آنزیم سوپراکسیدسموتاز وابسته به منگنز در میتوکندری موجب غیر فعال شدن رادیکالهای آزاد ایجاد شده در باطن سلول می گردد . فرم آلی این مواد معدنی پاسخ آنتی بادی را نسبت به عفونتهای بیماری بورس، برونشیت عفونی و نیوکاسل در مرغان مامان ارتقاء می دهد .
مس:
در طی فاز وخیم سیستم ایمنی، سلولهای کبد ایجاد و ترشح پروتئین فاز وخیم را برعهده دارا‌هستند که سبب ساز ارتقا مقاومت جوجه بر در مقابل آلودگیهای عفونی می گردد . سروپلاسمین یکی از پروتئینهای کلیدی از این گروه می باشد که به عنصر مس به تیتر کوفاکتور نیاز دارد . سروپلاسمین از روش از در میان بردن رادیکالهای آزاد ساخت گردیده در فاگوسیتوز سبب ساز حفاظت پرنده می شود . بنابراین در موقعیت ابتلا به آلودگیهای عفونی احتیاجات مس افزایش می یابد . سوپراکسید دسموتاز متعلق به مس و روی واقع در سیتوزول سبب ساز غیر فعال شدن رادیکالهای آزاد می شود . بطور کلی نیاز به مس در هنگام پیدایش عفونتها نسبت به شرایط عادی ارتقاء می یابد . معمولا به مراد ارتقاء ایمنی و سالمی جوجه ها اضافه کردن سطح ها ۲۵۰-۱۲۵mg مس را سفارش می کنند . فرم کلرید مس در مقایسه با سولفات مس نقش موثرتری را برای ارتقا سالمی روده بر عهده دارد و به تیتر یک ماده میکروب کش بر علیه آلودگیهای ای کولای و سالمونلا تجویز می شود . آماده کردن مس به فرم کلیت هم پا با اسیدهای آمینه تاثیرات مثبتی را در بر داراست .
آهن: ماشین جوجه کشی
نقش آهن در ایمنی می تواند از طریق کاهش ناگهانی در غلظت اهن در سرم در حین فاز نخستین عفونت ارزیابی شود . افزودن آهن به جیره نشان داه می‌باشد که سبب ارتقا کار ضد باکتریایی ماکروفاوها در کبد و طحال جوجه های دچار می شود . مقدار سرزندگی در جوجه های آلوده و کثیف با سالمونلا گالیناریوم همراه با اضافه کردن ۱۰۰ mg/kg آهن در جیره دربردارنده ۲۰۰mg/kg آهن ارتقاء می یابد .
کبالت:
اثرات اثر گذار کبالت بر روی سیستم ایمنی عمدتا مربوط به اثرات مثبت آن در سنتز پروتئین و همت اندامهای لنفوئیدی می باشد .
اضافه کردن مکمل ۱۰/۰ یا ۵/۰ mg/kg (وزن بدن) سعی سیستم دفاعی صاحب خانه بر مقابل عفونت یا این که واکسیناسیون بیماری نیوکاسل در جوجه های گوشتی را افزایش می دهد

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

آیا می توانم به کودکم تخم مرغ بلدرچین بدهم؟

25 خرداد 1398 توسط ati alipour

همان طور که فرزندتان در حدود 9 ماهگی استارت به مصرف مواد غذایی جامد می کند، می توانید فقط زرده تخم بلدرچین را نیز به او بدهید . اکنون اگر فرزند شما 1 تا 3 ساله است، می توانید هر روز تخم مرغ بلدرچین را با زرده و سفیده تهیه و تنظیم نمایید و به او بدهید . کودکان در بین 3 تا 7 ساله می توانند 2-3 تخم بلدرچین در روز مصرف کنند، بسته به گنجایش گوارش فردی آنها . کودک ها بالای 7 سال می توانند حدود 3-5 تخم بلدرچین در روز بخورند .

فواید
تخم بلدرچین
فواید
تخم بلدرچین برای کودکان مزایای
شگفت انگیز تخم بلدرچین برای سالمی کودکان: با دقت به محتویات مواد مغذی ضروری،به فرزند شما امداد متعددی می کند و مزایای فراوان زیادی خواهد داشت بعضا از مزایای تخم مرغ بلدرچین در بخش سلامت نمناک آورده گردیده هست .

1 .
تخم بلدرچین برای بهبود سیستم ایمنی و حافظه: تخم مرغ های بلدرچین به شما امداد می نمایند تا یک سیستم ایمنی قادر داشته باشید .همچنین به ارتقاء سطح هموگلوبین یاری می نمایند و به تن طفل شما کمک می کند تا سموم و سایر ترکیبات فلزی را دفع نماید . تخم بلدرچین از کلیه، کبد و کیسه صفرا شما هم محافظت می نمایند .

در‌صورتی‌که فرزند شما به طور مداوم از انواع گوناگون آلرژی و بیماری ها رنج می برد، تخم مرغ بلدرچین به طور جدا از آن پرهیز خواهد کرد .

تخم بلدرچین همچنین به ارتقا فعالیت مغز و بهبود خاطر امداد می نمایند .

گنجاندن تخم مرغ بلدرچین در رژیم منظم طفل شما ممکن می باشد به بالا بردن نمره او در آزمون های کلاسی نیز یاری کند .

2 .
تخم بلدرچین غنی از ویتامین ها و مواد معدنی: یک عدد از عوارض دارای اهمیت به والدین برای دادن تخم بلدرچین به کودکانشان، این است که آن ها غنی از ویتامین ها و مواد مغذی تندرست می باشند .

محتوای پروتئین قابل توجهی از تخم مرغ بلدرچین رویش و تکامل نوباوه شما را افزایش می دهد . علاوه بر این، تخم بلدرچین دارنده ویتامین B1 هست که برای رویش زودرس کودک فراوان اضطراری می باشد . در واقع، محتوای ویتامین B1 تخم مرغ بلدرچین چه بسا اکثر از میزان ویتامین B1 موجود در مرغ است .

3 .
تخم بلدرچین برای امداد به درمان سرفه و آسم: آیا کودک شما به طور مداوم از سرفه و مشکل‌ها دارای ربط با آسم رنج می برد؟ وقت آن می‌باشد که با پزشک متخصص اطفال مشورت نمائید و از پیشنهاد او برای دادن تخم بلدرچین به فرزندتان استعمال و مشورت نمایید .

تخم بلدرچین دربردارنده مواد مغذی کلیدی هستند، که به فرزند شما کمک می کند تا مشکل ها تکراری سرفه و آسم را کاهش دهد . همچنین محتوای پروتئین بالا است که سبب ساز تقویت سیستم ایمنی کلی بچه شما می شود .

معالجه
سرفه و آسم
درمان
آسم و سرفه با تخم بلدرچین 4 .
تخم بلدرچین برای تقویت و بهبود صورت گیری سلول های قرمز خون: جایگزین های مواد غذایی دربردارنده آهن، مانند تخم بلدرچین باعث تشکیل گلبول های قرمز در طفل شما می شود . همچنین، وجود مواد معدنی حتمی مثل پتاسیم در تخم بلدرچین به کودکتان امداد می نماید تا رویش تندرست استخوان، دندان و ناخن خویش را محافظت کند .

5 .
تخم بلدرچین برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری لاعلاج: تخم بلدرچین در واقع غذای فوق العاده ایی برای خردسال ها شما هستند، چون اکثر اوقات هر گونه احتمال بالقوه برای تولید بیماری لاعلاج، به صورت بیماری های قلبی، آرتریت و حتی سرطان در کودکتان را محدود می نمایند . ممکن میباشد چه بسا خردسالان وقتی که از فقدان پتاسیم مشقت می برد،در نهایت سبب به بیماری های لاعلاج شود،با این حال، مصرف روزانه و منظم تخم بلدرچین منجر ارتقاء تراز بالاتری از پتاسیم در تن کودک شما خواهد شد و هر گونه احتمال بیماری های سرطانی را ریشه کن می نماید .

6 .
کمک به بهبود بصیرت با تخم بلدرچین: تخم بلدرچین به تیتر یک مبداء بی نیاز از ویتامین A، کاهش دژنراسیون ماکولا یاری می نماید و بازدارنده توسعه آب مروارید می شود . بنابراین، کار آنتی اکسیدانی این ویتامین واجب در تخم بلدرچین باعث به بهبود بصیرت می شود .

7 .
تخم بلدرچین بری ارتقا تراز انرژی: مصرف تخم بلدرچین برای ناشتایی مطلوب است، تا مقدار انرژی شما را در ارتفاع روز نگهداری کند . بدین ترتیب چنانچه در بخش سالم نمناک عنوان شده حتمی نمی‌باشد به دیگر محرک ها وابسته شوید تا مرحله انرژی فرزندتان را تهیه و تنظیم نمائید .

تخم
بلدرچین برای انرژی
ارتقاء
تراز انرژی با تخم بلدرچین 8 .
تخم بلدرچین مرجع غنی از ویتامین ها: تخم بلدرچین سرشار از ویتامین های A، B1، B2، B6، B12 و ویتامین D، آهن، منیزیم، روی، مس، فسفر می باشد، پس در کودک ها مبتلا به اندک خونی ها و کودکانی که مبتلا فقر آهن و کمبود ویتامین D می باشند سفارش می شود .

9 .-
ایمن در برابر باکتری سالمونا: تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ از حیث سالمونلا (سالمونلا باکتری گرم منفی است که در تخم مرغ ها معمولاً وجود دارد . سالمونلا استدلال یکی از شایعترین مسمومیتهای غذایی میباشد) ایمنی بیشتری دارااست . تخم بلدرچین از آن جهت در برابر سالمونلا ایمنی دارااست که دمای بلدرچین یک رتبه بالاتر از حرارت تن مرغ میباشد و در این رتبه سالمونلا نمی تواند زنده بماند .

10 . ماشین جوجه کشی
تخم بلدرچین دربردارنده پروتئین بالا و کلسترول خوب: میزان پروتئین در تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ عمده بوده و اندازه کلسترول خوب در تخم بلدرچین بیشتر از تخم مرغ هست و تخم بلدرچین غنی تر از کلسیم و فسفر نسبت به تخم مرغ و اندازه آهن در تخم بلدرچین بیش از 7 برابر تخم مرغ می باشد .

یک
جایگزین عالی برای تخم مرغ چیست؟ در اکثر زمان ها موارد، شما با کودکانی هستید، که به تخم مرغ حساسیت دارا‌هستند و از این رو ویتامین B1 کلیدی را در بدن خویش ندارند .در شرای فرزند شما یک عدد از آنان باشد، نیازی به واهمه از نبود ویتامین B1 نمی‌باشد زیرا تخم بلدرچین جایگزین مناسبی می باشد . به برهان وجود یک پروتئین به نام اوموموویید، تخم بلدرچین نه فقط احتمال آلرژی را محدود می کند، بلکه در عین حالا به نوباوه شما امداد می کند تا نشانه هایی از هر نوع تشکیل آلرژی بالقوه در تن را از در بین چیره شود .

 

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

استفاده از زردچوبه در خوراک طیور

21 خرداد 1398 توسط ati alipour

زردچوبه ، ریزوم پودر گردیده ی گیاه Curcuma longa ، از دیرباز مقام ویژه ای را در طب سنتی به خویش اختصاص داده می‌باشد و عملکرد آن به عنوان عامل ضد درد، ضد التهاب ، ضد اکسیدانت،ضد باکتری ، ضد سرطان و تومور، ضد قارچ و ضد آمیب ،ضد زهر،محافظت کننده ی عصبی،محافظت کننده ی کبدی،محافظت کننده ی بینائی،محافظت کننده ی موکوس معده وروده ، مراقبت کننده ی ششی و غیره، به وسیله بسیاری از محققین به ثابت رسیده می‌باشد .
از آن جائی که بخش اعظم بیماری های مرسوم در صنعت مرغداری داخل کشورکه بطور کلیه گیر ، جوجه های گوشتی را دچار می نمایند، کارایی کبد را مختل می نمایند،کبد به عنوان اندام تشخیصی زیاد مهمی در جوجه های گوشتی مطرح می باشد .از طرفی به عامل تشدید متابولیسم در جوجه های گوشتی به خواسته ارتقا تولید و بازده ، کبد به عنوان مرکز حساس درگیر در متابولیسم و واسطه ی حیاتی دستگاه گوارش و خون از اهمیت فیزیوپاتولوژیکی خاصی برخوردار می باشد . با توجه به این که هر جور زخم یا این که خلل در جوجه ها ی گوشتی در اول گام روی تغذیه و در نتیجه راندمان تولید جوجه ها تاثیر خواهد داشت ، در تحقیق حاضر کارایی بر آن شد تا بتوان فواید و مضرات فیزیولوژیک احتمالی اضافه کردن زردچوبه در رژیم غذائی جوجه های گوشتی به عنوان ماده ی نگهداری کننده ی ارگانیک ، محاسبه گردد تا احتمال داراست بتوان آن را به تیتر الگوی کاربردی در حفظ از زخم های متداول کبدی و دستگاه گوارش جوجه ها (بیماری یا این که این که تاثیر سوء آنتی بیوتیک ها برکبد ) به کاربرد تا با ارتقاء اندازه مقاومت جوجه ها ؛ بهبود وضعیت سالم و مراحل رشد و در فیض ایجاد بیشتری به دست آورد .کاربرد بالای رنگ زردرنگ چوبه در طب سنتی؛ در دسترس و ارزان بودن این ماده و دست‌کم اثرات جانبی که در مسئله کاربرد این ماده گزارش شده می باشد ،باعث تعیین رنگ زرد چوبه شوید .
مواد
و منش ها: در تحقیق حاضر از جوجه های گوشتی نر نژاد آرین به کارگیری گردید .جوجه ها طی دوره ی آزمایش رژیم روزمره ی مرغداری اولیه را در یافت می نمودند .۳۶ جوجه ی سالم و بامحدوده ی وزنی مشابه از سن ۲۵روزگی به محل تست منتقل شدند و پس از انطباق بی نقص با محفظه به فیس تصادفی به سه گروه(۶ تکرار) تقسیم شدند و در موقعیت نور و روشنایی و نور ۲۴ ساعته با دسترسی کافی به آب و دان ،نگهداری شدند .
جوجه
هادر
سن ۳۶ روزگی ارتفاع دوره ی تست ۱۴ روز مجموعه کنترل۱: تیمار با کپسول های حاوی دان و دوقطر روغن مایع آفتابگردان تیم تست ۱:تیمار با کپسول های حاوی زردچوبه و دو قطره روغن مایع آفتابگردان با دز ۵۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن تن .
تیم تست ۲:تیمار با کپسول های حاوی زردچوبه و دو قطره روغن مایع آفتابگردان با دز ۱۰۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن تن .
در خصوصی دوم تست دز ۱۰۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در عصر ی ۴۴ روز مسئله بررسی شبیه با رویه قبلی قرار گرفت .
جوجه ها روزانه از حیث موقعیت تغذیه و رفتاری حساب و کتاب شده ، وزن روزمره ی آن ها در جداولی ثبت می گردید . در نقطه نقطه پايان عصر پس از تعیین هماتوکریت ، عملیات کالبد گشایی و تعیین نسبت وزن قلب ، کبد و طحال به وزن بدن انجام گردید .همینطور به مراد چک احتمالی تاثیر زردچوبه بر تراز آنزیم های کبدی میزان سرمی آنزیم های ALP وGOT میزان گیری شد .ارزیابی آماری داده ها با به کارگیری از قابل انعطاف افزار آماری spss و آزمون من ویتنی فیس گرفت .
به منظور نظارت تغییرات بافتی یا این که هر نوع آسیب دیگر ،در دستگاه گوارش ؛ از بافت کبد ، پیش معده و روده نمونه برداری صورت گرفت . نمونه ها با فیکساتور فرمالین و بوئن تصویب گردیده پس از انجام مراحل پاساژ بافت و برش ؛ با تکنیک هماتوکسیلن ائوزین و پاس و پیک ایندیکو کارمن رنگ آمیزی گردیدند .
نتایج: ماشین جوجه کشی
تاثیر زردچوبه در دز های ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن بر فاکتور های خونی و وزن اندام های کبد،طحال،قلب و میزان بیش خیس وزن روزمره و هم مرحله سرمی ALP,GOP در جدول شماره ی ۱ نشان داده گردیده است .به عبارتی جور که مشاهده می شود در مقایسه ی فاکتور های میزان گیری گردیده در گروه های تست و در دست گرفتن هیچگونه اختلاف مفهوم دار آماری مشاهده نمی شود .همچنین در مجموعه های آزمایش؛ هیچ مدل تغییر‌و تحول و تحول رفتاری ،نظیر بی اشتهائی، بی تحرکی وغیره در مقایسه با گروه در دست گرفتن مشاهده نگردید .در مطالعات بافت شناسی کبد و دستگاه گوارش هم هیچگونه قضیه غیر عادی مشاهده نشد .نتایج به دست آمده در آزمایشات سری دوم هم شبیه با زمینه قبل بود .در مقایسه فاکتورهای میزان گیری گردیده با تیم در دست گرفتن هیچگونه تفاوت مضمون‌ داری در گروههای مسئله تست مشاهده نشد .

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

دستگاه جوجه کشی و ماشین جوجه کشی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس