دلایل پرورش بوقلمون
یک عدد از دلایلی که کارآفرینان میدان پرندگان علی رغم عدم حمایت کافی و مشکلاتی که در خط مش ساخت و رویش سر راهشان وجود دارد؛ همچنان به سمت پرورش بوقلمون کشیده گردیده اند جدا از جان مشقت بار بودن پرنده در مقابل بیماری های حین حفظ و پرورش، مشاجره سود و صرفه ی اقتصادی بسیار مطلوب می باشد . در صورتیکه به گوشه و کنار خویش نگاه کنید مغازه های عرضه ی گوشت گوسفند و مرغ، دو محصول دیگر گوشت پرنده را نیز به سیستم فروش خویش افزوده اند . یک عدد گوشت شترمرغ (که به زودی مقاله و کتاب جامعی در رابطه بازار و رشد شترمرغ خدمتتان ارائه می دهیم) و دیگری گوشت بوقلمون و در آتی ای خیر چندان به به دور گوشت کبک (چنانچه دوستان عزیز خوب مقاله ی مربوط به صنعت پرورش کبک را که به طراوت منشر کرده ایم؛ خوانده باشند، شمه ای از سیاست ها و دیده انداز کلی برای برنامه ریزی به وسیله دولت و ورود سرمایه گذار بخش خصوصی در این بازار به عرض رسید) .
ارزش خوراکی بوقلمون بسیار بالاست و در فی مابین گوشت دیگر پرندگان، گوشت گرم به حساب می آید . گوشت بوقلمون پنج برابر میگو فسفر و آهن داراست و در فیض برای درمان بیماریهای کمخونی و بیماریهای قلبی مطلوب است و لحاظ تندرست و خاصیت، پزشکان روی گوشتش تأکید دارا می باشند . پیشگیری از سرطان، بهبود اندک خوابی و کاهش کلسترول خون از دیگر مزایای به کارگیری از گوشت این پرنده میباشد .
طبق اخرین آنالیز ها سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشورمان تنها ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم هست در حالی که سرانه مصرف گوشت بوقلمون در امریکا چیزی بین ۷ تا ۸ کیلوگرم میباشد . پس شما تولید کنندگان کاری بزرگ و راهی طولانی در پیش دارید تا ابتدا مصرف گوشت در مرزو بوم را با ایجاد خویش ترویج و سپس محصولتان را به نقاط متعدد دنیا صادر نمایید . همواره به یاد داشته باشید که اگر تبارک بیاندیشید و لایق ترین بودن را با خویش تمرین فرمائید این رخداد خواهد به زمین خورد . بدین ترتیب با اقتدار و سرعت کارتان بسط دهید . شما بجز بازار داخلی بازار بیرون از مرزو بوم را هم دارید . چرا تامین کننده ی نیمی از کشورهای جهان در مسئله ی مصرف گوشت بوقلمون تنها امریکاست؟ چرا همسایه های کشورمان می بایست گوشت مورد نیاز خودشان را از کیلومترها دورتر تامین نمایند در حالیکه در ایران این پتانسیل به واسطه ی وسعت زمین، نیروی برنا و سرمایه گذارهای زیادی که متاسفانه به این بازار آشنایی ندارند، وجود دارد؟ دولت نیز می بایست به فرهنگ سازی در ارتباط با مصرف این گوشت در مرز و بوم اهتمام ورزد .
ممکن میباشد برایتان دیدنی باشد که بوقلمون فقط حيواني میباشد كه ۲ دسته گوشت دارااست .
گوشت سينه ی پرنده، سفيد و گوشت رانش قرمزرنگ رنگ هست . و جالبتر اینکه چرم خام حاصل از پاهاي بوقلمون براي تكهدوزي روي گونه های كيف و كفش مورد به کار گیری قرار ميگيرد .
از هر بوقلمون مهیا براي كشتار ۶۵ تا ۷۰ درصد گوشت به دست مي آيد . و این یعنی یک نتیجه فوق العاده .